fredag, april 24, 2009

Dei Gode Døma: rapport


Skulebloggen, Tanker, Molklev og Diginalet

Takk til June (2 fra venstre) og hennes medarbeidere, for to fantastiske dager svøpt i luksus og gastronomiske herligheter. Ingenting her var tilfeldig, alt var gjennomført ned til minste detalj! Servicen på hotellet var helt topp, gode senger, alt var gnistrende rent og pent. Overalt hvor man vendte seg, så traff en et meget profesjonelt og imøtekommende personell. IKT-mannen, som jeg ikke husker navnet på, burde hatt trampeklapp og plystring (men vi er jo dannet, jøssenamn :)

Det har vært flere gode foredrag, og Guttorm Hveem har holdt oss alle oppdatert på twitter med lenker til streaming, for dem som ikke har fått det med seg - enjoy! Det var hyggelig å møte Tim Rudd igjen, som jeg laget en podcast med i 2007 (Andreas Lund fant jeg ikke, men han var der han og, både da og nå :). Et hyggelig håndtrykk med Krumsvik var og på sin plass, og jeg kunne nevnt mange flere slags trykk: inntrykk, uttrykk, digitale avtrykk, fest med lydtrykk og ikke minst et nydelig høytrykk over Bergen fra ende til annen.

En spesiell takk til Lula som guidet meg gjennom gjennom Bergen et par timer før avgang. Trange smug, nydelig gamle bygg, og vegger med sko. Små butikker med Luddeklær (Lulas eget design av barneklær)

Toppen var å møte alle kvitrere, og helt spesielt ble det selfølgelig
å møte Second Life're som June Breivik AKA Sommer Albatros, Kristine Ludvigsen AKA Lula Lupino, og Rolf Anders Moldeklev AKA Rammen Dudek som jeg har hatt kontakt med over tid i SL. Det var helt magisk!

Solhjell snakket i sin åpningstale om et litt lengre håndtrykk i møte med bloggere og twitrere. Sjøl rappa jeg en klem så fort jeg kunne, og i møte med Lula fikk jeg gåsehud, og når Rammen kom, da kom også nesten tårene. Det var en helt spesiell følelse å reise til en fremmed by for å møte mennesker man føler man kjenner godt, men likevel aldri har møtt.Kjemikeren og Lula LupinoLektor Melby fant oss i barens sofakrokUt på tur - Elisabeth Engum, som er lektor ved Bjørgvin videregående skole -var også med. Av en eller annen grunn ble hun dessverre ikke fanget av linsa. Håper hun godtar mitt kreative forsøk på gjengivelse, og en unnskyldning for manglene pixler.


Og, til siste men ikke minst, en Norsklærer med digitalt grensesnitt som jeg her møtte i fotoduell :) Hvem tror du var raskest på avtrekkeren?

Og her er noen flere knips fra helgen:Det som gjenstår, er en evaluering av eget innlegg, samt straffen for å ha inntatt (for min del for tiden) en forbudt dose eksklusiv skjokolade fra arrangøren :)

Du visste kanskje ikke at det var Lula som sto bak Luddeklær - de finner du her!
Takk for en nydelig Ludde-sminkepung Kristine :)

7 kommentarer:

Anonym sa...

-Var det eg visste, at eg hadde augene igjen! :-) Veldig hyggeleg å treffa deg, skulle blitt meir prat! Eg ser du verkeleg fekk med deg ein bit av Bergen, kanskje du vil komma igjen?

jeanette tranberg sa...

Ja gjett :)

Akkurat nå sitter jeg og lurer på hva galskap jeg skal finne på for å bli bedt til neste år ...

Skjokoladen alene er verdt et besøk :) lol

Det var veldig gøy!

Anonym sa...

Når eg kikker på oppsummeringane rundt om kan det jo faktisk verka som om eg faktisk var på konferansen (Sjølv om eg sat på kontoret i Kirkenes).
.
Når du har funne på eit godt krumspring får du gi lyd viss du treng ein assistent...

jeanette tranberg sa...

Det kjentes som om du var der ja, rare greier ikke sant. Du fikk sikkert med flere fordrag enn jeg der du satt :)

Ja skulle gjerne presentert med deg - du kan jo begynne med å komme på møte vårt i SL i morgen da c",)

Kristineåpnerendør sa...

Takk for to flotte dager, bytur med deg tar jeg gjerne igjen. Vi tok jo bare for oss Bryggen og Skostredet. Bergen har mange andre perler.. som du enda ikke vil finne på Second Life.

jeanette tranberg sa...

Likeså. Jeg ble så - positivt - overrasket over Bergen. Har alltid trodd det har vært en mye større by. Som Trondhjem har jeg tenkt. Så er den jo egentlig veldig liten, koselig og full av sjel.

Takk for den fine Ludde-pungen. Kanskje vi skulle bygd Bergen ...
c",)

Anonym sa...

Oppdaget først nå ditt kreative bilde av meg - og det var jo kjempesøtt :-D

Håper vi ses igjen en gang!