torsdag, august 16, 2007

Animoto - HSH

Adblock
hshOppdatert 10:40
Her er en liten smakebit på Animoto som ble lansert i dag. Det var for godt til å være sant. Prisen er 3$ pr. film eller 30$ pr. år. Ikke så mye for et år altså, men dog ... To varianter finnes: en Short versjon på 30 sekunder (som brukes til å lokke - eller irritere kunden med :O) og en Full length versjon til prisen som nevnt altså. Animoto har den egenskap at bildene vises i takt med musikken. Musikken velger man i Animoto. Jeg valgte nok en med litt rask rytme ...

Omtrent som pulsen på HSH om dagen. Bildene i animasjonen viser HSH - som imponerer med flott bygg. Romløsningene inviterer til variasjon og bruk av digitale verktøy. Det finnes noe for en hver arbeidsmetode: en til en, en til mange, mange til mange, dvs. skjermede områder, forelesningssaler og grupperom. Alt i delikate farger selfølgelig, med en blanding av myke og harde linjer.

Biblioteket imponerte. Jeg spurte etter en pensumbok som nylig er gitt ut. Den var ikke i biblioteket ... Når jeg sjekket mobilen min i pausen en økt senere, og ringte opp det ubesvarte anropet, kom jeg til biblioteket som kunne fortelle at boken var kjøpt inn slik at jeg kunne få den med meg hjem i sekken. Det er service det! Innholdet er så langt godt, det myldrer av inspiererende medstudenter - stemningen er god.

Etter to lange (hyggelige, hektiske og interessante dager) og 3 timers søvn siste natt så kan man vel kalle seg godt i gang med studier ... Jeg har byttet fra allmenndidaktisk profil til teknologisk profil. Det var et valg som satt langt inne, og som jeg fikk en aldri så liten veiledning i å ta avgjørelsen på. En pedagogisk blogger passet vist godt på en teknologisk profil ... Siden jeg bor på andre siden av landet var også graden av fokus på nettundervisningen viktig for den praktiske gjennomføringen av studiet (tid og penger ...). Den teknologiske profilen (slik det ser ut nå) har allerede godt innførte rutiner på å legge ut forelesninger. Et annet poeng er at det er flere studenter på denne profilen. Med et titalls studenter som vil møte på ukessamlingene, vil forhåpentligvis kvaliteten heves innholdsmessig på forelesningene (på grunn av interaktiviteten som oppstår). Disse faktorene til sammen, og det faktum at alle profilene uansett ligger under samme paraply: Master IKT i læring - med tilgang på alle ressurser i form av menneskelig kapital innen masterteamet - vipper meg altså over til teknologisk profil. Tiden vil vise om det var et riktig valg ... Nå - dyne ...

2 kommentarer:

Anonym sa...

lectora

Du får tilgang til programmet gjennom eksternt skrivebord

Hvis du velger teknologisk profil trenger du ikke kjøpe programmet - du får enten tilgang gjennom eksternt skrivebord eller gjennnom en prøvelisens..
b

jeanette tranberg sa...

Akkurat ;O) - takkr