torsdag, juni 19, 2008

Blog DesignMerete Veian har en: reise med små {s}ting i bagasjen. Jeg fant bloggen hennes gjennom en kommentar på Ingunns Tanketråder og hennes post omkring Blogger vs Wordpress. Der - og på bloggen sin - forteller den ultrakreative Merete fra Tønsberg om muligheten for å lage faner i Blogger, ved å skrive inn koder i malen. Før nye blogger jobbet jeg mye i malen for å få integrert det som nå ligger under Utforming > Sidelementer, og jeg synes det var både enkelt og morsomt og holde på med. Jeg vurderer nå om jeg skal legge inn dynamisk meny og faner - feriefaner. Merete forteller om faner på sin blogg, og ettersom jeg forstår har hun hentet inspirasjon og kunnskap fra BlogU - en blogg om Blog Design og kreativ blogging.

Jeg har lenge hatt lyst å forandre logoen på Diginalet med tilhørende sider, og vil nok bruke noe av sommerferiens regndager (aktivitetslisten begynner å bli lang :) på logolek i PSP X. Merete Veian tipser om Web 2.0 Logo Creator. Jeg har lekt litt i PSP X med bildet jeg lastet ned derfra. Jeg kopierte det, og limte det inn som transparent. Av en eller annen grunn får jeg ikke lastet den opp for øyeblikket - intern error ...

1 kommentar:

Ingunn sa...

Ja, Merete er en ekte kunstner. Hva hun kan lage av metall, papir og tekstil er imponerende, og hun har en enorm tålmodighet med detaljene. Men hun leker seg også digtalt, og jeg ble først kjent med henne i en e-postgruppe for ca 10 år siden. Senere har vi samarbeidet i mange år, men nå tillater ikke tiden min meg å fikle med nål og tråd lenger, i hvertfall ikke så mye at det blir noe å vise frem. Vi får satse på at det blir et par regnværsdager i sommer, og så blir det nok spennende blogger å vise frem etterhvert.