søndag, desember 07, 2008

Julestemning på DiginaletSå sitter vi her da, Tarvas og meg, og venter på julen c",)


Nå er det pynta til jul på Diginalet i Second Life, "the" glitrer og twinkler i glimmer og snø - snø som faller både ute ... og inne. Jeg satte opp "snow makers" omkring bygningen, noen snømenner, juletrær, og hang opp roterende julestjerne og lyslenker. Jeg spanderte på meg en nissedrakt til 4 dollar, og ga Tarvas en gratis nisselue han ble veldig søt i.

Tarvas Foxtrot er min andre avatar, som jeg i laget til en dyr fordi jeg ønsket en avatar folk kunne ta litt avstand fra. Av egen erfaring vet jeg at det er lettere å overse avatarer som ikke er mennesker. Når man skal filme, kan det derfro være lurt å ta med en liten tass som denne, slik at den ikke blir for mye forstyrret. Ved å ikke legge til venner, og å ikke legge til grupper, vil det f.eks. være mye roligere under et filmopptak. Ingen IMs, eller gruppenotiser som forstyrrer.

En annen ting, er at det er lettere å arbeide når jeg har med Tarvas. Jeg kan la Tarvas ta noe av kommunikasjonen mens jeg er ute og henter eller ordner ting andre steder. Tarvas passer også på Diginalet, når jeg er "ute å flyr" på konferanser eller hva det måtte være. I praksis har jeg Tarvas på laptoppen, og Kita på stasjonær. Det er ikke noe nytt for meg å arbeide med flere maskiner av gangen, det har jeg holdt på med lenge. Men det er en ny måte å jobbe i SL på. Lurer på om noen andre har funnet fordelen med dette? Det anbefales!

Det har vært mye trafikk på Diginalet etter siste gruppenotis, så nå er det godt med julehvil i godstolen med snøflakene faller som stjerner til jorden ...

2 kommentarer:

Torger Åge sa...

Er du like hekta på Second Life som mange er på Wow? ;)

jeanette tranberg sa...

Ja og nei.
Alt er relativt.
Kommer du snart?
Sitter å venter.
Tarvas og meg.
Moldklev
Kristine
Einar
June
og mange flere fra andre land.

Kanskje får vi til en juletrefest, det hadde vært hyggelig det.

c",)