søndag, mars 18, 2007

Gratis pdf-konverter

Jeg har i en tidligere post spart på en lenke til en gratis online pdf-konverter - som jeg skulle prøve ut ved en passende anledning. Nå er en passende anledning - det er vår, det er cv-tid. Denne fikk jeg ikke prøvd, fordi den hadde en begrensning på 2 MB og i min alder veier en cv litt mer ... he he. Jeg søkte på nett og fant denne som fungerte utmerket. Den eneste ulempen var at det måtte gå en halv time mellom hver opplastning - en måte å skaffe seg kunder på antar jeg, siden lenken for å oppheve ventetiden førte rett til en oppgradering som innebærer betaling ...
Cool tool anyway :O)

4 kommentarer:

Guttorm Hveem sa...

Du har kanskje ikkje testa denne? http://media-convert.com/
Ser ut til at den skal takla dei fleste format (tekst, audio, video +++), både inn og ut. (Har ikkje testa sjølv enda!).
Sannsynlegvis verdt å spandera eit bokmerke på om berre halvparten verkar :)

jeanette tranberg sa...

Jo - og ja, Guttorm.

Jeg prøvde den en gang etter tips i blogosfæren, men fikk den ikke til å virke slik jeg håpet. Husker ikke nå hvilken filtype jeg prøvde konvertere, men mener det var i forbindelse med bilde og lyd. Forsto ikke dengang hvorfor det ikke virket, eller hvordan jeg skulle gå frem for å få det til å virke, men husker at jeg ikke hadde noe nødvendig behov der og da, og litt dårlig tid som vanlig ... Skulle noen ha erfaringer fra dette verktøyet, så legg gjerne igjen en kommentar :O)

Hans P. Fosseng sa...

Jeg bruker en annen nettbasert filkonverterer som jeg synes fungerer brukbart: Zamzar

Har ikke prøvd de som neves i bloggposten din og Guttorms kommentar ovenfor, men Zamzar har i hvert fall fungert greit til ymse konverteringer jeg har prøvd meg på.

jeanette tranberg sa...

Takk Fosseng - den er oversiktlig og fin, og tar opp til 100 MB!!! Den kan jeg bli veldig gammel med :O)