tirsdag, april 15, 2008

Handsfree 3DHer er det bare å henge på - Handsfree 3D! Jeg blir stum av begeistring c",)

4 kommentarer:

Ingunn sa...

Du opererer i en verden jeg ikke tør å nærme meg en gang - da mister jeg nok mitt nåværende "first life"! (Men det ser spennende ut)

jeanette tranberg sa...

Vel, first life first er vårt motto. Jeg har travle dager, og får vært tilstede der - som på flere andre arenaer - mindre enn jeg ønsker, skulle helst hatt et katteliv for å henge med i svingene c",)

Marita sa...

Fascinerende å se, og morsomt å lese innleggene dine om second life! Selv om jeg som Ingunn ikke skjønner hvor du tar tida fra, jeg føler meg ikke alltid helt tilstede i first life en gang:)

jeanette tranberg sa...

Hehe
Det varier og går i bølger men ... Det mest tidsbesparende er at jeg er singel og at vi er en liten familie - i antall medlemmer. Bare der har jeg spart inn et helt liv sammenlignet med gjennomsnittshusmoren. Men det har jo sine ulemper når veggene skriker etter maling o.l, så da kan du trekke fra et halvt liv av det igjen som går med til det en optimal makker under normale omstendigheter ville tilført av menneskelig kapital. Summa summarum så sitter jeg kanskje igjen med et halvt liv mer enn Ola og Kari tilsammen gjør hver for seg. Er det noe sens i det her, eller bare nonsens? Jeg har sjeldent vært særdeles god i matte ... Kanskje jeg skal starte en ny personlig blogg: One and a 1/2 Life?