søndag, oktober 05, 2008

Diginalet: Holodeck ProHorizon Holodeck Pro er et av mange nyttige verktøy i Second Life. Det som gjør dette så spesielt er at det på mange måter er et lite Second Life, i Second Life. For språkundervisning er dette skatt. Her kan du skreddersy egne rom, med øvelser og simulatorer. Det har ellers alle muligheter for å integrere multimedia, eller hva du må ønske.

Horizon Pro koster 5000 L$, ca hundralappen. Her får du mye for pengene! Det følger med flere shells (boksen simulatoren kjøres i, kommer med forsjkelllige størrelser) og sceenes (forskjellige scener). I tillegg kan du bygge egne (har ikke kommet dit enda), og disse kan du også legge i en fellesbank, og selge dem videre. På den måten kan du faktisk spare den inn. Forskjellige scener varierer fra omkring 500 L$ (10 ,,r.) og opp til flere tusen Linden.

Diginalet Holodeck har jeg plassert 300 meter over Diginalet HQ, kontoret mitt. Uten ekstra kostnader (betaler 40 kr. pr. mnd for leie av et romslig kontor). I tillegg har jeg startet en gruppe: Diginalet, som fokuserer på digitale verktøy for undervisning i SL. Dette er en grei måte å samle ressursene på, og å dele erfaringer og kjennskap til hva og hvor man kan finne gratis verktøy. Det er mye gratis, og lærere er spesielt fokusert på deling og samarbeid. Responsen har vært god!Den første grupp notice, jeg sender blir om Holodeck Pro.

Det er vanskelig å forklare med ord - eller film - hvor fantasimulastisk Holodeck Pro er for undervisning. Det må oppleves - som resten av Second Life. Undervisning blir aldri mer det samme. Nå blir det før og etter Holodec Pro c",)

Takk til Shamblesguru Vom - på Internaional Island 2 - for tips om Holodeck!

Alle er hjertelig velkommen til en test - trykk i vei, den kan ikke gå i stykker!

Ingen kommentarer: