søndag, oktober 05, 2008

Estlans-samarbeid


Ved sommerens slutt ble jeg kontaktet av Piia Lepik fra Estland, som inviterte meg til et lite og hyggelig samarbeid. Piia, som er norsklærer i Estland, skulle utvikle et kort innledende kurs i norsk språk og kultur. Kurset skal kjøres på nettet i oktober hvor det fokuseres på voksenopplæring. Temauken har blitt arrengert i flere år og det er flere organisasjoner som er med. Det er flere forskjellige aktiviteter og alt er gratis for deltakere.

Mitt lille bidrag er å sette stemme på Piias Voicethread presentasjoner, og å være korrekturleser på oppgavene (arbeid pågår :).

Det er utrolig morro å arbeide over grenser, og jeg er veldig imponert over denne norsklærerens språkkunnskaper. Jeg er i det hele tatt imponert over at det snakkes Norsk i Estland! Det har ikke vært mange korrigeringer å ta tak i. Jeg savner faktisk å være Norsk 2 lærer. Som språklærer kan man boltre seg i IKT-verktøy som støtter undervisningen, og er det noe jeg liker så er det jo nettopp det.

I tillegg til å være norsklærer, oversetter også Piia Elias bøkene. Er du Norsk 2 lærer, finner du kanskje noe du får bruk for i undervisningen: Bloggen hennes finner du her: http://keelestniijanaa.blogspot.com/ c",)

2 kommentarer:

PIIA sa...

Takk Jeanette for omatale:)
Vi har gjort en bra jobb sammen og nå er det bare vente til den 15.oktober.
Har også gleden å peke på "leifen" på tittelen:)))))

jeanette tranberg sa...

Det var bare en test vennen c*,)
Tenkte jeg skulle se hvor god du var. Det kalles en trykkleif forresten c",)