lørdag, desember 30, 2006

Kan kunnskap måles i penger?

I forige post skriver jeg om hvor mye kunnskap jeg synes blogging gir meg. I dag har gått igjennom den nye blogger, og funnet noen mangler som gjør at jeg avventer å skifte til ny template. Hvis jeg velger layout, forsvinner Clustermap, Skype me, og Flickr badge'n og det er jo dumt synes jeg. Filckr badgen gir jo litt dynamikk, og Skype me kunne vel egentlig vært fjernet siden den aldri er i bruk, men kanskje en dag ... Det verste er jo Clustermap, hvis den skulle bli borte. Eller er det det? Jeg blir jo ikke akkurat overlesset med kommentarer, så den har sin misjon i det at jeg kan se antall treff. Den bekrefter at jeg er i kommunikasjon. Om ikke dialog, så vaffal kommunikasjon :O) På nettsiden til Miguel kom jeg over denne:My blog is worth $2,822.70.
How much is your blog worth?
Dette er jo en humoristisk variant. Et par tusen dollar ... Verre er det med neste:

D-List Blogger

Diginalet plasseres som en D-blogg fordi den bare har 5 tilbaketråkk på de siste 180 dager ... A er best ... sier ikke mer ... De fem var gode da! Bedre med 5 gode, enn ...
Hvis jeg har lært så mye av så lite kommunikasjon, da ser jeg jammen frem til 2007, for den skal opp! Og en ting til: Kunnskap kan ikke måles i penger!
So there!

C",
Fant foresten en god norsk blogg til jeg vil dele: http://pernillemoe.blogspot.com/index.html

Godt nytt år!