tirsdag, oktober 07, 2008

Skranevatnet IKT tips!


Rolf Anders blogger om Skranevatnes nye wiki: Skranevatnet IKT tips. Denne blir populær i kollegiet, og en nyttig ressurs for oss alle - både lærere og elever! Så enkelt og elegant kan det altså gjøres.
Takk for at dere deler!

c",)

Lenken er lagt til i menyen under Tutorials

Lærer? Kom i gang!


Fokuseringen på Second Life den siste tiden har ført til at noen norske lærere har tatt kontakt - enten i SL eller via andre forum. Det er kjempemorro, og spørsmålene jeg får er ofte de samme og dreier seg omkring: Hvordan kan man bruke SL i undervisning?

En enkel måte å besvare det spørsmålet på, er å henvise til linker som viser til mer utfyllende informasjon. ISTE (International Society for Technology in Education) har egen side - Build Your World - hvor du kan finne forskjellige ressurser:


ISTE har, som tidligere nevnt, i samarbeid med Linden opprettet en egen portal for lærere. Her plomper du ned på ISTE's hovedkvarter i SL. I dag mellom 22:00 - 23:00, eller på samme tid hver tirsdag fremover står jeg klar som ISTE docent (guide), for å ta i mot deg. Hvis den tiden ikke passer,så send gjerne en mail for annen avtale: diginalet@gmail.com

For å komme igang, registrerer du deg som trinn 1, og i trinn 2 så laster du ned programmet. Trykk på knappen (bildet) - velkommen skal du være! c",)