lørdag, juni 28, 2008

NECC 2008 - Iste, San AntonioJeg har gleda meg lenge til NECC, og planen var å sitte klistra til skjermen 24/7 i en uke. Mange av mine virtuelle venner - fra den fjernere del av blogosfæren - vil være samlet der i dagene som kommer. For min del ville været det anderledes. Jeg har lovet datter en Danmarks-tur, og med værmeldingen for uken er det ingen vei utenom. Og, som vi sier Second Life (SL): First life first!

Turen vår vil vare noen dager lengre enn konferansen, og om kveldene vil våre hotspot campingplasser forhåpentlivis by på mulighet for å sitte foran det digitale bålet (les: pc'n) med alle våre kjære fra fjern og nær. Selv om laptoppen sliter med å dra SL, vil jeg forhåpentligvis kunne kommunisere godt med andre fra NECC, eller i SL likevel.

Det ene inerresante er hva som blir diskutert, hvilke temaer som bringes på banen. Foreløpig har twitter vitnet om at lederskap og ledere er et hot tema - der som her. Det andre er hvordan kommunikasjonen blir formidlet - med hvilke verktøy. Spennende!?

Er det noen andre som skulle ønske å delta, så er mulighetene flere. ISTE i Second Life kommer til å ha flere aktiviteter - blant annet for nybegynnere. Her skulle det være mulighet for å lære seg litt basic. NECClive - streaming - vil foregå på et utall måter må man forvente. Dette er et eldorado for ikt-lærere og alle som jobber for og med digital kompetanse, her kan man skaffe seg nye kontakter og lære mye nytt og bli veldig inspirert c",) Let the blogvogging begin!