tirsdag, august 19, 2008

Om en måned ...Dagene er hektiske, selv for en som kun er på 50% stilling. Med en ungdom i 10'ende, og en første året på VG - studiespesialiserende, så er det nok å henge fingrene i. I tillegg skal kroppen rustes mot høyt blodtrykk og andre folkesykdommer. Heldigvis i godt samvær med venner. I går gikk turen til Verdens Ende for en måneskinnstur med en god venninde - begge to med nytt kamera i sekken. Jeg ble overrasket over linsa mi på 70 - 300, som faktisk gjør det mulig å se noen kratre der oppe.

IKT-seksjonen hadde et produktivt møte i dag, hvor flere planer ble lagt:
  • Fronter-workshop tilbud til alle foreldre på alle trinn
  • Videreutvikling av IKT-plan
  • Høytalere i alle rom
  • Virus / Spam beskyttelse (info samling med alle klasser)
  • Forsterker/høytaler byttes/repareres slik av vi får lyd når vi viser film - under hele filmen ...
  • m.m.
En av våre ikt-guruer på skolen har permisjon i år pga. av studier, og det gjør at vi andre får flere oppgaver og må klare oss selv med mye av oppgavene han har stått for. Jeg har fått direkte hotline og på den måten at dette blir et lærerikt år på ikt-siden. Foreløpig er jeg involvert i (av praktiske gjøremål) Fronter workshop med vår Fronter ekspert, og Virus / Spam samlingen med vår dyktige drifter fra kommunen.

Jeg gleder meg spesielt til å se, hvor mange foreldre, eller om det blir noen foreldre i det hele tatt som ønsker innføring i bruk av Fronter. Resultatet får vi kanskje ikke før om en måned ...