tirsdag, april 08, 2008

Hva skjer a`?

\Integration\


Jeg fikk en forespørsel i forrige uke om å steppe inn som stedfortreder i en workshop som skulle holdes over to dager - for tysklærere fra videregående skoler. I dag fikk jeg kontra beskjed med beskjed om at kurset var avlyst på følgende grunnlag:

Det var kun 5 påmeldte. På fransk var det 4 og på spansk 3. Potensialet er 15-20 tysklærere, 12-15 fransklærere og 12-15 spansklærere. Lærerne har selv vært med på å velge hva kursdager skal inneholde og når kurs skal gjennomføres.

Samtidig i ettermiddag stilte kun 2 - inkludert undertegnede - til Tips and Tricks når skolens dyktige Fronter-ansvarlige inviterte til samling. Vi to som var der fikk en skreddersydd innføring noe i selfølgelig satte pris på.

Det synd at så få stiller, når man tenker på at det er sammen med andre man lærer mest, og ved at med å lære bort kanskje lærer aller best ... Hva skjer a`?

Freecorder

Freecorder er en Firefox plugin som lar deg ta opp mp3 filer som lagres på harddisk.
Etter en del problemer med Audio Dropbox, så har jeg lett etter andre muligheter. Ingen har akkurat hva jeg er ute etter, det er alltid noe som mangler eller ikke er som det skal være. Fra Dropbox fikk jeg følgende melding:

We have found that connection problems are often related to a firewall or proxy server between users and our server. If you can, un- block the firewall to port 1935 to server IP address 35.8.73.56. Also, bypass the proxy server for that port. That should solve the problem.

Men så langt - med assistanse fra min IT-kyndige storebror - har ikke dette hjulpet heller. Og fra Odio Studio fikk jeg som trøst på deres trøbbel tilbud om å bli beta bruker mens jeg venter på bedre sider ... I mellomtiden er kanskje beste løsning på publisering av lyd YackPack

Avslutter med en liten snurt fra KH-timen i dag (klikk på bildet for å se undervisningsopplegg). Dette var et opplegg for å fylle tiden til de som var ferdige med animasjonen sin: