fredag, september 26, 2008

Cooliris - PicLens
Et utrolig kult verktøy som lar deg søke i 3D modus, etter filmer og bilder. Du kan søke på YouTube, Flickr, Photobucket, Google, Amazon m.m. Alt du trenger å gjøre er å laste ned en knapp som blir liggende i verktøylinja - for rask tilgang. Denne kommer jeg nok til å bruke heretter på nevnte steder. Se intro filmen!

Tipset plukket jeg opp i UstreamTv forumet i kveld - av ukjent deltaker

Reblog this post [with Zemanta]

PixlrPixlr er et nytt flashbasert bildebhandlingsprogram du kan kjøre i nettleser. Det kreves ingen registrering, og bildene lagres på hardisk. Man kan laste opp bilder enten fra en url-adresse, eller fra egen maskin. Den største fordelen med Pixlr sammenlignet med andre slike tjenster er at den er raskere - jump right in, og du er i gang før det har gått 2 sekunder. Man kan også jobbe med lag i Pixlr. Programmet er utviklet av svensken Ola Sevandersson, og er spesielt tiltenkt Web 2.0 brukerens behov: for editing web images to be posted on blogs, news-sites, social networks like Facebook, Bebo, image sites like Flikr, Photobucket etc. Et raskt og hendig verktøy som absolutt er verdt en test!

Tipset kom fra Kong Håkon - min gamle studiekamerat fra HIVe - via MSN. Takk til Håkon: og grattis med verdens herligste lille tulle kompis!
C",)