mandag, september 17, 2007

Second Master...Her bygger vi opp hus og land, og funderer over masterløpet vårt fremover. Vi studerer ikke ved samme høgskole og vil ikke skrive noen oppgave sammen, men vil likevel samarbeide, støtte hverandre og reflektere oss gjennom studiet.

Hva gjør man når man blir forhindret fra å starte på sin master i first life? Akkurat :), man starter den i second life. Når alle plikter - og fornøyelser som feks. gjennomgangen av blogosfærens siste blogposter, tur med naboen, samvær og kjøring av barn til aktiviter etc. - fra first life er unnagjort, så brukes nå kveldene i Second Life. De siste dagene med ny kunnskap i ferdigheter knyttet til bruk av verktøy i Second Life, og kveldene rundt bålet med planlegging har vært lyspunkter de siste tunge dagene.

Wiki'n Second life in education har et mangfold av lenker til forskjellige ressurser innen 3D - virtelle verdener. For de som er spesielt interessert i Second Life og utdanning så vil nok siden Educational uses være av stor interesse. Her blir du tipset om forskjellige prosjekter som pågår i Second Life, og de fleste har direkte lenke. Det blir nok rusleturer til flere av disse for min del fremover nå ... Jeg har jo tiden foran meg, sånn virtuelt sett i vaffal ...
c",)