mandag, februar 09, 2009

Fildeling - 4 sharedI går var jeg et nytt animasjonskurs i SL, hvor man bruker QAvimator. Denne gangen lærte vi å lage loops på animasjoner, og animasjoner som får avataren til å gjøre forskjellige "Gestures". Etter å ha laget en animasjon i QAvimator, laster man den opp i SL, og høyreklikker for å "Activate", eller en kan legge den inn i Gestures-folderen som man finner fra bunn-menyen. Ved å skrive kommando: /trip i Local Chat, vil avataren snuble slik:Vi lærte også å lage møblene du ser i bakgrunnen: Simple log og Log bench.

Men. Det jeg ønsket å dele med kolleger i dag, var 4 shared, som lar deg dele filer med andre på en enkel måte. Jeg har ikke saumfart verktøyet, men det synes å love veldig bra! Her kommer jeg til å prøve og samle mine animasjoner (det er ikke sikkert det blir så veldig mange altså).

Mentoren vår henviste oss - før klassen startet - til sin animasjon som vi kunne laste ned for eget bruk. Dette var en enkel måte å dele en til mange på. Ønsker du å laste ned min: Avatar short shrug (som betyr noe sånt som: hakke peiling - på kroppsspråk :), så gjør gjerne det!

Programmet gir mulighet for embeding av folder:


og den lager en widget: