mandag, januar 22, 2007

Gullkorn

Et par gullkorn i dag. Den første: Online Pdf
et gratis onlineprogram hvor man kan konvertere til pdf. Har ikke prøvd det selv, men lagrer det her til en senere anledning. Kom gjerne med tilbakemelding om du skulle falle for fristelsen å prøve.

Den andre: Enda en bloggende lærer: Leif Harboe - bloggende norsklærer fra Bryne. Han blir det spennende å følge med på, siden han og elevene driver med Digitelling. Via hans blogg fant jeg denne snurten, som for noen kanskje er gammelt nytt:


Hva har vi i vente? Hvor lenge må vi vente?

Nå ja, det er vel bare å smøre seg med tolmodighet. Det første som må på plass er vel at elevene og lærere får bærbare pc'er. For noen er dette en selvfølge i videregående skoler og har vært det snart i 10 år, men ikke for alle ... Det er enda minst ett og et halvt år til Færder er der. Lærere skal prioriteres i 2007, og det kan jo bli spennende ... Mon tro ... om jeg skal sende denne til rektor ...

Ellers, så har jeg lagt inn en velkomsttekst øverst. Og siden den norske bloggende lærerstanden bare øker, øker og øker, har jeg lagt til en egen meny for norske blogger med fokus på IKT i læring.