onsdag, oktober 03, 2007

Second Life - Ny side på DiginaletDet har presset seg frem en ny side: Diginalet: Second Life, hvor jeg vil samle ressurser og blogge om denne spennende 3D verdenen som jeg har referert til noen ganger før. Tidligere har Second Life postene blitt sendt til Spill-siden, men siden SL i bunn og grunn ikke har noe med spill å gjøre, og er en hel egen verden, så både fortjener og trenger den en en egen side med meny for utvidet informasjon (hvor skal dette digitale pennalet ende tro ..?)

Diginalet Second Life kan du følge rollefiguren min: Kita Coage's bevegelser. Sammen med kjente og ukjente pedagoger fra hele den vide verden vil jeg stille spørsmål, grave etter svar, få stilt min nysgjerrighet, undre meg, gjøre øvelser, fordype meg, dvele, avdekke sammenhenger og kommunisere både i monolog og dialog.

Siden februar har jeg bygget opp et nettverk jeg i den virkelige verden bare kan drømme om. Fremover håpe jeg å kunne bruke en del tid på å utforske muligheter og begrensninger knyttet til pedagogisk virksomhet sammen med mine nye virtuell venner - som jeg presenterer etterhver. Foreløpig kan du finne noen av dem i menyen.