søndag, januar 09, 2011

Et farvel til facebook?

Liv Marie Schou postet Et farvel til facebook på facebook, med lenke til Aftenpostens Farvel, facebook, et forsåvidt interessant innlegg som anmoder folk å leve mer i sitt fysiske liv, enn i sitt virtuelle liv, og om at man ikke skal bli avhengig av facebook. Dette er jo i for seg de fleste sikkert enig i, men ... Vel, her er min respons:

Men ... Det ene utelukker ikke det andre, kanskje heller tvert om hvis du i utangspunktet er sosial - ikke sant? Det blir som med mynten, den har to sider, men samme valuta - verdi. I går f.eks. så skulle jeg på byen med en venninde. Når jeg skrev det på veggen min, fikk jeg melding om at et par andre venninder også var på vei til byen. Vi så etter dem, traff dem, og hadde det veldig hyggelig sammen. I morges fikk jeg denne meldingen fra en venn nr. 5, som logget seg inn på fb på morgenkvisten i dag:
"Denne så jeg ikke før nå:-( Blir nesten litt lei meg... Lørdags kvelden tilbragte jeg alene i den tro at det var ingen som ville gå ut allikevel)." 
Min respons var: Du må jo være tilkoblet! :) Tipper hun sjekker fb neste gang hun føler seg kjedsom. Fb kan i aller høyeste grad bidra til et mer aktivit sosialt fysisk liv, la det aldri være tvil om det! Man er ikke avhengig av kron eller mynt, men av penger, ja og ikke minst - verdi ... :))
c",)