søndag, juni 10, 2007

My first lifeI går var jeg på båttur med jentene i RL - real life eller firs life om du vil. Du viste kanskje ikke at jeg hadde et...

Kathleen - bak meg i midten - fylte 40 år 31. mai, og det ble feiret med en Utta' skjærs opplevelse! Turen startet fra Hjemseng på Nøtterøy og mannen i Kathleens liv Vidar - forøvrig min kollega som jeg deler kontor med - var kaptein på skuta som loset dette hyggelige selskapet på en tre timer lang tur inn til brygga i Tønsberg hvor Ravi holdt minikonsert, og Jan Teigen ble hyllet. Kathleen stilte underveis med Tapas på menyen m.m. Mange minner og hemmelighet ble delt under overfart, og alle var enige om at cellulitter er sexy :O)

Når sommeren nå har slått til igjen (30 grader i går), tar jeg opp igjen sommerbloggingen, og deler våre små og store opplevelser med venner og kjente i USA - og her hjemme. Bloggen skrives på engelsk slik at de over there kan holde følge.

Foreløpige planer er Hove-festivalen 30 juni med min datter som er helt fullstendig oppslukt i My Chemical Romance og forhåpentligvis et besøk fra USA på sensommer/høst. Ellers er sommeren full av blanke ark, akkurat sånn vi liker det.

Neste store begivenhet - foreløpig - er: Ung 3.0 Ungdom og medieliv som går av stabelen 10 og 11 oktober i Sandefjord. Endelig en konferanse man komme seg til med en dagsreise! Jeg kan nesten ikke vente siden dette faktisk blir min første! - i real life vel og merke da. Er jeg heldig får jeg kanskje sneket meg bak kulissene og håndhilst på JaO til og med :O)