onsdag, januar 31, 2007

Daniels Wacom

I dag har jeg lyst dele 8 minutter fra IKT valgfag klassen min, hvor Daniel presenterte sitt Wacom tegnebord for klassen. Vi er så heldige å ha Bree på gruppa vår - Amerikansk utvekslingsstudent fra California, og det falt derfor helt naturlig for Daniel å ta presentasjonen på engelsk (vi passer også på å snakke norsk så hun lærer seg det). Jeg har sakt det før, og sier det igjen, dette er drømmegruppa! De er så omtenksomme med hverandre, de inspirerer hverandre og støtter hverandre hver gang vi møtes. Det eneste jeg har å utsette på dem, er at de er vanskelige å få ut av klasserommet når økten er slutt :O) - et luksusproblem de fleste lærere nok vil misunne meg.

Daniel innslag er et eksempel på hvordan den faglige kompetansen kan dokumenteres. Den tradisjonelle dokumentasjonen av kunnskap er som kjent skriftlig, men IKT åpner for helt nye muligheter. Denne presentasjonen var ikke planlagt på forhånd - her grep vi dagen, og fikk et innblikk i Daniels interesser og kunnskaper innen digital tegnekunst. Det tilførte gruppa ny kunnskap, og Robin fikk en prøverunde i etterkant av presentasjonen. På den måten kan vi trekke veksler på hverandre, og dele den individuelle kunnskapen slik at den kollektive kunnskap økes. Takk til Daniel for inspirerende deltakelse i timen.

Ta en tur innom tegnesiden hans hvis du er nysgjerrig på digital tegning, og legg gjerne igjen en kommentar: http://melkekarong.deviantart.com/gallery/