tirsdag, november 13, 2007

Verdifult!Jeg mottok i kveld denne kommentaren:
Hei, Interessant blogg, som jeg ofte er innom og leser. Det er altfor få (i beste fall godt skjulte)ressursblogger for lærere, og din er en
av de få. Jeg har også en ressurs-blogg (...)
Kommentaren kommer fra Per Andersen som driver bloggen: Verdiverkstedet - per nå. Bloggen er tilknyttet Verdiverkstedet.no, et foretak Andersen driver som tilbyr kursing i pedagogisk bruk av IKT i undervisning. Her kan du finne ressurser og få nye ideer.

Kommentarer som denne er verdifulle. Først og fremst fordi man deler. Ved å koble seg opp til andre vil man ikke bare dele der og da, men også i fortid og fremtid. I andre rekke er også slike kommentarer verdifulle fordi det motiverer til videre virksomhet. Jeg får mange positive henvendelser om dagen om Diginalet, og det er selvfølgelig veldig hyggelig.

I denne forbindelse ønsker jeg derfor også å minne eventuelle nye lesere om denne hjørnelisten (c",) som gir en oversikt over andre verdifulle norske pedagogiske blogger. Er du ikke med på listen, og har en blogg ønsker jeg og sikkert mange med meg å vite om deg!

Takk til Andersen for tipset. Legg gjerne igjen din blogg og/eller kommentar c",)

It for pedagoger


Svensk blogg med ressurser for spill tilknyttet undervisning. Lenke ligger på Diginalet Spill
Tips: JaO