fredag, februar 08, 2008

Interaktive Stavanger


Utenfor et kjøpesenter fant jeg denne interaktive tjenesten for turister plassert i et butikkvindu. Her kunne du bare klikke deg frem til den informasjonen du måtte ønske å finne, shopping eller kultur, for gammel eller ung - ditt valg!

Maraton i StavangerTo av mange blide deltakere i Stavanger på hotell Victoria. Det var en god stemning i denne gjengen, som virkelig sto på i dag. De saborterte riktig nok tidskjema med en gang, ved å bestille lunsj til kl. 11:30 (skulle egentlig vært 13:30). Men, hva gjør vel det når ståpåviljen er så god som den var, og maten er fortreffelig C",)

Vi rakk ikke opprette wiki, men fikk likvel et innblikk i wiki og fikk prøvd å redigere en side. Ellers gikk blogg og nyhetsleser som smurt for de fleste. Litt tekniske problemer som altid, men mye god læring blir det jo av det så lenge ikke frustrasjonen tar overhånd.

Nå skal de hjem å prøve seg for seg selv, og med elever.

For meg venter en tur i Stavanger by, før jeg letter fra Sola ...

Stavanger - FremmedspråkI dag er det Stavanger og fremmedspråksdidaktikk, kursdag 2, med innføring i hovedområde: Kommunikasjon i KL-06:
  • Bruk av IKT-basert kommunikasjon som verktøy til oppøving av fremmedspråklig kommunikasjonskompetanse
  • Å formidle praktisk språkkunnskap, med vekt på muntlig språkkompetanse
Deltakerne skal få en innføring i Web 2, og få prøve seg på blogg og wiki, samt sette opp en nyhetsleser. Jeg skal kort introdusere VoiceThread, YackPack og Dropbox.

Etter planen skal vi også møte faglig ansvarlig Frode Lundemo i Second Life, hvor deltakerne kan stille spørsmål rettet mot fremmedspråksdidaktikk. Frode vil også derfra presentere prosjektoppgaven.

Tvi tvi får'n si c",)