søndag, juli 13, 2008

Wayback og Google Cached


Hvem har ikke slettet innhold med et tastetrykk, og kjent sitringen av forsvunne piksler rushe ut i blodårene? Wesley Fryer var uheldig og mistet den siste oppdaterte CV'n sin, og jeg kan lett forestille meg fortvilelsen (han har et par mer workshops enn meg i løpet av året vil jeg tro :) for hvem vet ikke hvor mye tid det tar å skrive en CV? Jeg hater disse forskjellige elektroniske søknadene - det tar timesvis for hver gang, og ofte har de noen idiotiske løsninger: Som f.eks Tjøme kommunes, der kom i skade for å glemme og føre på den siste workshop'n, noe som resulterte i at jeg måtte begynne helt fra scratch!!! Hallo - helt fantastiskt! Og nok om det.

Wesley ble bønnhørt av Google Gud'n, og i stedet for at jeg gjentar hele historien her kan du heller lese den i hans stemme - og min kommentar om du ønsker. Hvis du vil vite mer om Google cached, så kan lese denne Google Guide'n:

Second Life er død


I dette Danske nyhetsinnslaget kan du nå få høre at Second Life er død. Heidi Ballinger fra Danmark, som driver en formidlingstjenesten Power Match i SL, raser over det hun kaller feilinformasjon fra pressen. I går kveld var jeg en tur innom i SL, og da hadde danskene spøkelsesfest c",)